Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

Keenwell

PREMIER BASIC

Osnovna linija za sve tipove kože.

Za stimulaciju metabolizma ćelija i aktivaciju regeneracije kože.

CELLULAR LIFE

Uspeh Cellular life terapije za lice na koži se zasniva na Hronobiologiji. Čak i nakon prolaska vremena, imaćete sjajnu kožu.

SUN

Proizvodi ove linije su formulisani hemijskim i fizičkim UVA I UVB filterima, i aktivnim principima koji se bore protiv slobodnih radikala. Oni štite DNK i pružaju ten.

PROGRESSIF

Područje oko očiju je najosetljivije na licu. Koža je izuzetno nežna i podleže stalnom pokretu. Takođe, zamor sa sobom nosi nadutost i osećaj umora.

LA CREME

Nova koncepsija lepote je stvorena da bi ispunila regenerativni i energetski proces naše kože, do nivoa koji nikada ranije nije bio postignut. Saves sofisticiranih i inovativnih anti- age aktivnih komponenti prodire kroz kožu, pruža energiju i regeneraciju, držeći kožu što duže lepom i mladom.

SENSITIVE

Koža je najveći organ u telu. Vaša dužnost je da ga zaštitite putem prelepog štita. U kontaktu sa spoljnim svetom, ona trpi kontinuiranu agresiju. Koža postaje preosetljiva i gubi svoju otpornost. Nije samo spoljni faktor taj koji izaziva ove promene i unutrašnji poremećaji se mogu javiti kroz hiper- osetljivost.

AQUASPHERA

Linija na bazi hijaluronske kiseline, vraća hidrataciju, smanjuje bore, drži kožu u dobrom stanju, održava kožu mladom i blistavom.

TENSILIFT

Linija zasnovana na inovativnim i efikasnim aktivnim sastojcima kao što su “biljne matične ćelije” koje pomažu u borbi protiv prevremenog i hronološkog starenja i koži daju željeni izgled, čineći je vidno glatkom, čvrstom, svetlom i mladom.

OPTIMA Q10

Rešenje za problem preranog starenja kože i keratinizaciju  neprozirne kože ili nedostatak svetlosti. Njena efikasnost usled popravke duboko obnovljene kože za koju je odgovoran vitamin A(Retinol). Protiv bora moćan Koenzim Q10 pojačava mehaničko obnavljanje kože, smanjuje dubinu bora. Vitamin E štiti i brani kožu od slobodnih radikala, koji izazivaju prerano starenje.

REGE WHITE

Jedan od najčešćih problema kože su fleke na koži, koje se normalno nalaze na vidljivim regijama ( na licu, vratu, rukama, idt…) i  naglašene su pri izlaganju suncu. Mogu biti izazvane unutrašnjim I spoljašnjim faktorima.

BIOPURE

Masna koža otkriva niz problema kao što su sijanje kože, proširene pore, neravna tekstura, nesavršenosti i nelagodnosti. Biopure normalizuje sebum, pH vrednost, vraća prirodnu zaštitu i daje mat izgled koži.

SCULTURA

Linija koja obezbeđuje savršeno telo: omogućava ravan stomak bez masti. Tretira celulit na sve načine, izbegava edem i favorizuje eliminisanje toksina i istovremeno smanjuje masti. Postiže zategnutost, komfor i remodelira telo

KARMINI I SJAJEVI ZA USNE

Sve sto je potrebno da dobijete besprekoran osmeh, dobro hidrirane usne i šminku bez greške.

ALAJNERI, KREONI I OLOVKE

Veliki izbor boja i tekstura sa mekim lakim nanošenjem sa svim što je potrebno da se isteknu funkcije.

PUDERI

Sve što je potrebno da dobijete blistav ten.

SENKE ZA OČI

Sve što je potrebno da dobijete predivan izgled.

ROYAL JELLY & GINSENG

Matični mleč i Žen Šen je linija koja donosi aktivni kiseonik, povećava metabolizam i obnovu ćelija, čime se eliminiše umor i oporavlja čvrstina, ton i sjaj kože, ostavljajući je opuštenom i blistavom.

SURLIFTING

Program dubinskog učvršćivanja kože.

SPA PEEL-OFF MASKE

Ove maske su pogodne za sve vrste tretmana lica, mogu se primeniti kod svih tipova kože i različite starosne dobi. Zajedničko dejstvo alginata i pirinčanog skroba hidrira, revitalizuje i hrani kožu.