Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

Keenwell

Premier basic

Posvetljujući piling sa Vitaminom C

Mehanički piling koji odstranjuje odrmrle ćelije sa površine kože i stimuliše ćelijsku obnovu. Obnovljena koža bolje apsorbuje i iskorišćava aktivne materije preparata ili daljeg tretmana. Rezultat: nežna, glatka, blistava koža mladalačkog izgleda.

K4422001  60ml

Opširnije...

 

Premier basic

Piling za lice od bambusa

Formula sa dve čestice, jedna vrši makroeksfolijaciju površinskih ćelija, a druga dublju mikroeksfolijaciju. Sadrži inkapsulirane pojačivače, koji kada dođu u kontakt sa vazduhom, oslobađaju penastu kremu. Ostavlja kožu neverovatno mekom i glatkom, bitno pospešuje delotvornost tretmana.

K4426001  60ml

Opširnije...

Premier basic

Eclat Fruit mleko za lice

Emulzija za čišćenje, namenjena za normalnu i suvu kožu. Odlično odstranjuje nečistoću sa kože zahvaljujući svojoj teksturi, a da pritom ne iritira kožu već je čini mekanom i blistavom.

K4418001 200ml

Opširnije...

Premier basic

Eclat Fruit tonik za lice

Tonik za normalnu i suvu kožu. Hidrira, umiruje napetu kožu vraćajući joj vitalnost i zdrav izgled. Poboljšana prijatna tekstura bez alkohola.

K4420001 200ml

Opširnije...

Premier basic

Cares blago mleko za čišćenje

Emulzija za čišćenje osetljive i veoma osetljive kože. Lagano ostranjuje nečistoću sa kože. Hrani umiruje i daje osetljivoj koži osečaj komfora.

K4419001 200ml

Opširnije...