Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

Keenwell

Spa of beauty

Argan & Caviar serum

Ishrana, Regeneracija, Revitalizacija

Izuzetno moćan kompleks koji hidrira i hrani. Pomaže da se spreči degeneracija kože prirodnom strukturom kože. Izbegavajući pojavu preranog starenja kože.

K4711101 50ml

Spa of beauty

Serum Bugarske ruže i ruže Moskite

Obnavljajući antiokisativni hranljivi kompleks

Čisto eterično ulje Bugarske ruže i ulje ruže Moskite su osnova ove veoma hranljive i antioksidativne formule koja se bori protiv znakova vremena. Poboljšava prirodne procese popravke kože, hidrira i vraća svetlost koži.

K4711102  50ml

Spa of beauty

Serum Susamovog ulja i ulja Pirinča

Učvršćujući lifting, glačanje bora

Obnavljajući lifting kompleks bora napravljen od čistog bogato biljnim eteričnim uljem od Susama i Pirinča. Hidrira i hrani puneći kožu sa hidratantnim i potrebnim hranljivim materijama. Pojava glatkih nabora za blistav i zdrav izgled. 

K4711103  50ml

Spa of beauty

Anticelulit krema

Reguliše mikrocirkulaciju i eliminiše toksine. Povećava sagorevanje masti i sprečava iskladištenje iste(lipogenezu). Obezbeđuje elastičnost i čvrstinu na koži.

K4742001 270ml

Spa of beauty

Ultra lifting gel za telo

Hidrira kožu. Zaustavlja gubitak elastičnosti i čvrstine kože smanjenjem destruktivnih procesa, dok stimuliše stvaranje novih makromolekula dermalnih matriksa.

K4743001 270ml

Spa of beauty

Mus piling za telo- jogurt

Mus tekstura sa aromom jagode koja sadrži okrugle čestice koje nežno uklanjaju izumrle površinske ćelije koje koži daju dosadan izgled. Aktivira metabolizam, glača i ujednačava reljef kože. Ima antioksidativno delovanje koje sprečava starenje kože. Redovna upotreba podstiče hidrataciju i proces obnove ćelija.

K4740001 270ml

Spa of beauty

Tekstura hidratantna emulzija za telo

Hidratantna emulzija za telo sa intenzivnim momentalnim efektom , koji omekšava i učvršćuje umornu kožu. To poboljšava nepravilnosti gornjeg sloja kože, daje mekan, čvrst i svež osećaj na koži.

K5702002   500ml